Електрически пистолет за боядисване

пистолет за боя , 100W ,300 ml/min 129952, vilazbg.com, 49,98 лв

Шлифованите и полирани повърхнини на дървени и метални детайли обикновено се покриват с лакове и бои, за да им се предаде декоративен вид и да бъдат защитени от неблагоприятните въздействия на околната среда. При механизираното нанасяне на бои и лакове с бояджийски пистолет може да се икономиса значително количество труд и да се нанасят покрития, за които другите начини за боядисване са неприложими.

електрически пистолет за боядисване Електрически пистолет за боядисване

Дървена стълба Вилаз

Дървена стълба от ВИЛАЗ - ЛЮЛИН

Независимо дали сте домашен майстор или предлагате професионални строителни услуги, дървените стълби биват повече от необходим лукс, благодарение на който ще си спестите много     повече време, което бихте могли да оползотворите по много по-приятен начин.

Прочети още: Дървена стълба Вилаз

Акумулаторна отверка 160 mm

Акумулаторна отверка 160 mm

Отверките които предлагаме  в нашия магазин са на достъпни цени и са много различни.

В зависимост какво  търсите  ние можем да ви предложим комплект професионални изолирани отверки, отверки с обръщаем накрайник, тресчотна  отверка, комплект отверки с накрайници и вложки и други.

Прочети още: Акумулаторна отверка 160 mm

Електрожен

Електрожен

Разнообразието на електрожени в нашия магазин Хипермаркет Вилаз е много голямо, какъв да изберете зависи къде ще се използва, в промишлеността или за лични цели. Ние можем да ви предложим електрожени с малки и по-големи размери със широк спектър на заваряване или по-точно заваряват почти всички видове метал и удобни за монтажни заварки.

Прочети още: Електрожен