Перфоратор с мощност 800 вата и аксесоари.

Перфоратор

За бързо проникване и пробиване ние разполагаме с  различни модели пробивни машини с които за отрицателно време можем да постигнем това което желаем. Перфораторите и къртачите се използват за пробиване на отвори и къртене предимно в бетон и други строителни материали. При тях решаваща роля е ударната енергия или пробиването на

отвори става с ударно действие, където върхът на свредлото разбива и натрошава на дребни частици материала посредством въртеливо движение свредлото ги изхвърля извън отвора.

Прочети още: Перфоратор с мощност 800 вата и аксесоари.

Алкидна боя

Алкидна боя

Освежаването и частичния ремонт на всяко домакинство е едно сериозно предизвикателство и за да се чувстваме уютно в нашия дом е необходимо да изберем подходящите цветови палитри  които да се съчетаят с останалите мебели в помещението. Алкидните бои които предлагаме са много разнообразни  по цвят, те са с високо качество и са устойчиви на атмосферни влияния и механични въздействия. В зависимост какво искаме да боядисаме е важно да закупим правилния вид алкидна боя и дали повърхността върху която трябва да я нанесем е на открито или в закрити помещения.

Прочети още: Алкидна боя

Лепило за фаянс

Лепило за фаянс

Лепилото за фаянс представлява сух продукт на базата на цимент от който се приготвя лепилен разтвор за полагане на фаянс, теракот, мрамор, гранитогрес с гладка и профилирана обратна страна и други видове каменни облицовки.

 

Прочети още: Лепило за фаянс

Покривна хидроизолация

Покривна хидроизолация

За да се извърши качествена покривна хидроизолация е необходимо да използваме екологично чисти хидроизолационни материали които отговарят изцяло на съвременните европейски изисквания и също използването на антикорозионни защитни покрития или течна хидроизолация. Всеки един покрив достига до момент в който се нуждае от лек ремонт или освежаване като по- този начин предпазваме жилището от проникване на влага отвън във дома ни. Хидроизолацията на покрива удължава експлоатационния живот на сградата и я прави почти вечен, а решенията за ремонт на покрива са много важна част относно ремонтите на сградите. Ако вече сте решили какви материали да се използват за покривната изолация на вашето жилище ние предлагаме на атрактивни цени различни видове замаски, които са изключително еластични и издържат както на ниски така и на високи температури.

Прочети още: Покривна хидроизолация