Термоизолация

Термична изолация

Термоизолацията представлява енергийно ефективен метод ,защото спестява разходи за отопление и осигурява максимална ефективност. С помощта на този метод всяко домакинство може да се наслади на една уютна и топла атмосфера у дома и внася прохлада през летните горещини. В завимост къде трябва да се постави термоизолация е необходимо да се закупят необходимите материали които можете да закупите от нашия магазин на атрактивни цени и извършите качествена термоизолация.

Прочети още: Термоизолация

Изкуствена трева с широчина 2 метра и гумирана основа

Изкуствена трева в ЛЮЛИН

Тревните насаждения изискват полагане на редовни грижи, което непременно означава и изпразване на портфейла в известен смисъл. Е, някои от вас сигурно ще кажат, че резултатите от полаганите грижи определено си заслужават усилията и навярно ще се окажете напълно прави.

Прочети още: Изкуствена трева с широчина 2 метра и гумирана основа

Избор на затварачка за капачки

Избор на затварачка за капачки от ВИЛАЗ

Благодарение на широкото разнообразие от затварачки, херметичното затваряне на всякакъв вид капачки за буркани или шишета се извършва по много по-лесен, бърз и приятен начин. За тази цел предлагаме изключително практични и лесни за ползване видове затварачки, които осигуряват отличен захват и гарантирано затваряне на капачките.

Прочети още: Избор на затварачка за капачки

Капачки за буркани

Капачки за буркани в ЛЮЛИН, СОФИЯ, ВИЛАЗ

Настрана от летните забавления, купони до зори и приятни емоции, е време и е да помислим и в перспектива. Благодарение на богатото разнообразие от плодове и зеленчуци, с които природата ни дарява изключително щедро, приготвянето на различни видове сладка и други зимнини бива лесна и много приятна задача.

Прочети още: Капачки за буркани

Мрежа (гаца) и чували за картофи за жълти стотинки!!!

Мрежа (гаца) и чували за картофи за жълти стотинки!!!

Направо не е за вярване! Пуснали сме страхотна промоция на мрежа за ситни картофи, известна из някои части на страната още като гаца, пък и чували за картофи - всичко това за жълти стотинки!

Прочети още: Мрежа (гаца) и чували за картофи за жълти стотинки!!!