Гребло с дръжка за 6,98 лв

Гребло или още казано по английско му рейка. Тук става въпрос за този тип гребла, които се използват за градинска работа, най-вече събиране на листа, плодове и други растения в градината. Това е така наречената метла за външна употреба. Градинският инструмент представлява голям сап направен от дърво или пластмаса и голям назъбен накрайник, който е фиксиран напречно на дръжката. Освен за стандартното събиране на листа, сено и трева, греблото може да ви бъде полезно в следните ситуации:

Прочети още: Гребло с дръжка за 6,98 лв

Електрическа резачка с мощност 2 000 W & 400MM

Електрическа резачка от ВИЛАЗ, Люлин

Скъпи приятели, до 19.09.2015 г. можете да се възползвате от страхотната ни промоция и да си купите електрическа резачка с 2 000 вата мощност и дължина на веригата 400 милиметра на промоционална цена - 99 лв. Уредът, разбира се, е с пълна гаранция. Можете да го видите на живо в нашия магазин в ж.к. Люлин, град София.

Прочети още: Електрическа резачка с мощност 2 000 W & 400MM

Избор на отоплителна система - ключовата роля на кюнците

Кюнци в Люлин

За никого не е тайна, че избирайки отоплително средство на твърдо гориво, вие неминуемо следва да се оборудвате, така да се каже, с целия „пакет“ от аксесоари, които биват задължителни елементи за сработването на съответния вид отоплителна система.

Прочети още: Избор на отоплителна система - ключовата роля на кюнците

Отопляване на дърва с печки „Чудо“

Печка 'Чудо"

Макар и доста изостанали и сякаш отлъчени от съвременния свят, печките, носещи така интересното наименование „Чудо“,  все още представлява широко търсен вариант за смъкване на отрицателните температури у дома през зимните месеци.

Прочети още: Отопляване на дърва с печки „Чудо“

Машина за грозде на промоция до 17.09.2015 във "Вилаз", София

Машина за грозде

До 17.09.2015 г. имате възможност да си купите от строителен хипермаркет "Вилаз" машина за грозде на промоционалната цена от 79,90 лв. Можете да разгледате уреда на прикачената към материала снимка.

Прочети още: Машина за грозде на промоция до 17.09.2015 във "Вилаз", София