Монтаж на ламинат

Монтаж на ламиниран паркет

За да може да се открие цялата красота и естетика на пода с ламината е не само нужно той да е качествен, но и монтажът трябва да бъде извършен правилно. Въпреки че повечето хора подценяват сложността на работа при поставянето на паркета, е желателно тази дейност да се изпълнява от професионалист, защото ние сме убедени че крайния резултат ще ви хареса. Затова се доверете на нашите добре обучени специалисти и няма да съжалявате!!!

Прочети още: Монтаж на ламинат

Предимства на балатумите

Предимства на балатумите

Балатумите присъстват във всякакви санитарни възли или болнични кабинети. Макар някои специалисти по вътрешен интериор и дизайн да ги смятаха за история, балатумите се възродиха и към днешна дата са предпочитани от мнозина. Можете да си закупите балатум с каквито размери пожелаете, както и с шарки по ваш избор. За целта заповядайте в нашия магазин и изберете Вашия модел!

Прочети още: Предимства на балатумите

Комбиниране с балатум

Комбиниране с балатум

Комбинацията с балатум е също толкова интересна, както и с други подови настилки. Освен, че е лесен и практичен за поставяне, можете с лекота да подберете правилния, да не го залепвате и лесно да го премахнете, ако решите да го смените поради някаква причина. Бързо, лесно и удобно решение на подовите ви проблеми.

Прочети още: Комбиниране с балатум

Закупуване на балатум

Закупуване на балатум

Закупуването на балатум изобщо не е лека задача и има своите тънкости, както всеки друг вид покупка. Предварителна подготовка, търсене, разглеждане, избиране, поставяне, финални резултати. В този материал ще ви посътветваме, за да направите най-добрия избор.

Прочети още: Закупуване на балатум

Подови настилки

Подови настилки

Няма начин да не сте попадали на подобна подова настилка. Най-често се срещат в остарели и дори изоставени помещения, като медицински кабинети например. С времето избледнява и се къса на малки парчета, но това не означава, че все още не можете да си закупите балатум за новото жилище. Точно обратното, дори ще ви излезе много по-евтино.

Прочети още: Подови настилки