Изпичането на чушки  е вече лесна задача с висококачествените, практични и надеждни тройни чушкопеци!

Чушкопек

Печени чушки – българска традиция, без която трапезата ни би изгубила огромна частица от очарованието си. Защо традиция ли? Салата от съвършено изпечени чушки, объркани с домати, краставици и леко овкусени със зехтин, чесън и какво ли още не бива един повече от чудесен старт на вечерта.

Прочети още: Изпичането на чушки  е вече лесна задача с висококачествените, практични и надеждни тройни...

Как да изберете нов бойлер, който да е максимално енергийно ефективен за вашето домакинство?

Бойлери

Изправени сте пред поредната дилема – предстоящото заменяне на вече доста похабения и изтормозен от теста на времето бойлер с нов, много по-модерен, осъвременен и далеч по-енергийно ефективен такъв бива определено едно доста сериозно предизвикателство, с което ще ви помогнем да се справите.

Прочети още: Как да изберете нов бойлер, който да е максимално енергийно ефективен за вашето домакинство?

Eлектрическо отопление или печки.

Печка на твърдо гориво

Изборът на отоплителна система за дома бива изключително съществен момент, който несъмнено би се отразил по определен начин върху семейния ви бюджет.

Добрата новина тук е, че подозирайки или не, именно вие сте тези, които можете да решите дали отражението ще бъде в положителна или отрицателна посока.

Прочети още: Eлектрическо отопление или печки.

Настолна лампа с щипка

Настолна лампа с щипка

На какъв модел настолна лампа да се спрем, така че да се чувстваме изключително удобно  у дома, докато гледаме любимия си филм, четем някой завладяващ роман, слушаме красива музика или пък играем някоя нова компютърна игра?

Прочети още: Настолна лампа с щипка

Електрическа печка с фурна и два котлона + подарък тава за 159 лв

Електрическа печка

Енергийна ефективност, висока мощност, широк набор от функции, както и не на последно място разбира се безупречен дизайн на печката биват безспорно една примерна извадка от най-основните характеристики, на които всеки от нас непременно набляга в търсенето на идеалната електрическа печка, която да задоволява не само потребностите ни, но и да ни доставя огромно удоволствие в приготвянето на храната за най-близките ни хора!

Прочети още: Електрическа печка с фурна и два котлона + подарък тава за 159 лв