Кабелни канали  

Кабелни канали  

Кабелните канали служат за предпазване на кабелите в сгради и съоръжения. В каналите се поставят кабели с най-различно предназначение, с високо и ниско напрежение – интернет, видеонаблюдение, локални системи, електрически мрежи и др. Най-популярно е използването на кабелни канали в обекти, които не са предназначени за живеене – офисни помещения, големи магазини, складове, промишлени здания и др.

Прочети още: Кабелни канали  

Миксери

Миксери

Миксерът е сред най-разпространените кухненски прибори днес. С негова помощ се приготвя тесто с различна консистенция, картофено пюре, както и много други ястия. Миксерите, които днес се предлагат на пазара се разделят на две основни категории: ръчни миксери и стационарни миксери с купа. Ръчният миксер, както се подразбира и от названието му, трябва непрекъснато да се държи в ръка. Стационарният от своя страна работи самостоятелно и е оборудван с купа и специална поставка за по-голяма стабилност.

Прочети още: Миксери

Какви аксесоари да изберем за нашата баня?

Хромирани етажерки за баня

Нещо ви липсва в банята? Не усещате комфорт, когато влезете в нея? Искате да промени нещо, но не знаете какво? Ние ще ви кажем, заменете всички аксесоари във вашата баня и ще усетите положителния ефект от този процес. Самото търсене и избор на аксесоари ще ви зареди с енергия и желания за промяна. Изберете доказана верига магазини, където има всички за бани и потърсете аксесоари за баня от хром.

Прочети още: Какви аксесоари да изберем за нашата баня?

Мини готварска печка

Мини готварска печка

Мини готварската печка е универсален и многофункционален помощник при приготвянето на храна. Не е тайна, че повечето съвременни домакинства предпочитат да бъдат обградени от компактна кухненска битова техника във връзка със забързания начин на живот, който водят. Мини готварската печка има редица преимущества пред останалите кухненски уреди: тя е стилна, красива, има оригинален дизайн, който подхожда на всеки интериор. Тя позволява да се икономиса ценно пространство в кухнята. Обикновената печка често не може да се смести в малогабаритната кухня в апартамента.

Прочети още: Мини готварска печка

Пластмасов стол

Пластмасов стол

В нашия магазин можете да се снабдите с всякакъв вид градинска мебел, предназначена за тези така приятни топли месеци от годината. Най-евтината, удобна и разпространена мебел за използване на открито, разбира се, е пластмасовият стол. Производството му се отличава с високо качество. Пластмасата, от която е изработен столът не се деформира и не пожълтява от слънцето.

Прочети още: Пластмасов стол