1. Авто
 2. Баня
 3. Бои
 4. Домашни потреби
 5. Eл. уреди
 6. Градина
 7. Градински машини
 8. Инструменти
 9. Осветителни тела
 10. Мебели
 11. Машини
 12. Строителство
 13. Къмпинг

Безплатен транспорт

Строителен хипермаркет ,,Вилаз" гр София предлага на своите клиенти безплатен транспорт за всички микрорайони на квартал Люлин. За останалите квартали и населени места извън град София, транспорта се заплаща от клиента по тарифа 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила. При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Строителен супермаркет ,,Вилаз" гр. Самоков предлага безплатен транспорт за в рамките на град Самоков. Транспорта до съседните села и градове, както и курорта Боровец се заплаща от клиента по 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила.При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Магазин ,,Вилаз" гр. Пазарджик предлага безплатен транспорт за в рамките на града. Транспорта до съседните села и градове се заплаща от клиента по 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила.При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Монтаж на гипскартон

Строителен хипермаркет ,,Вилаз" извършва монтаж на гипскартон и окачени тавани на цени както следва: за предстенни обшивки - 8 лв/М2  и тавани - 10лв/м2, растер тавани - 5 лв/м2, обръщане на прозорци и врати - 5лв/линеен метър, обличане на тръби и  скрито осветление - цени по договаряне.

Отдаване машини под наем

 Отдават се следните машини под наем- къртачи, перфоратори, герунг за дърво,машина бензинова за мокро шлайфане на бетон хелихоптер, моторен вибромастар скеле - височина до 10м , бензивова трамбовка, поялник за полипропилен,трион ръчен,електрически за дърва. С условията и цените за отдаване на машините под наем може да се запознаете в най-близкия търговски  обект на ,,Вилаз".

Бензинова трамбовка -  Условия за отдаване под наем : депозит-1500 лв, капаро- 50 лв, тел. за контакт:Ивайло Иванов- 0889310386

Безплатен монтаж на ламиниран паркет ( ламинат )

Всички търговски обекти от веригата ,,Вилаз" предлагат монтаж на ламиниран паркет (ламинат). Фирмата предлага безплатен монтаж за всички видове ламиниран паркет ( ламинат ) закупени от магазините ,,Хипермаркет Вилаз" кв Люлин София и магазин Вилаз град Пазарджик.

Предлагаме монтаж на первази - 2.00/линеен метър, монтаж на лайсна - 2.40 лв/линеен метър, подрязване на врата -10 лв/1бр. Цени на ламиниран паркет, предлаган от Хипермаркет Вилаз може да видите на http://www.vilazbg.com/?page=details&id=26