Безплатен транспорт

Строителен хипермаркет ,,Вилаз" гр София предлага на своите клиенти безплатен транспорт за всички микрорайони на квартал Люлин. За останалите квартали и населени места извън град София, транспорта се заплаща от клиента по тарифа 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила. При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Строителен супермаркет ,,Вилаз" гр. Самоков предлага безплатен транспорт за в рамките на град Самоков. Транспорта до съседните села и градове, както и курорта Боровец се заплаща от клиента по 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила.При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Магазин ,,Вилаз" гр. Пазарджик предлага безплатен транспорт за в рамките на града. Транспорта до съседните села и градове се заплаща от клиента по 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила.При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Монтаж на гипскартон

Строителен хипермаркет ,,Вилаз" извършва монтаж на гипскартон и окачени тавани на цени както следва: за предстенни обшивки - 8 лв/М2  и тавани - 10лв/м2, растер тавани - 5 лв/м2, обръщане на прозорци и врати - 5лв/линеен метър, обличане на тръби и  скрито осветление - цени по договаряне.

Отдаване машини под наем

 Отдават се следните машини под наем- къртачи, перфоратори, герунг за дърво,машина бензинова за мокро шлайфане на бетон хелихоптер, моторен вибромастар скеле - височина до 10м , бензивова трамбовка, поялник за полипропилен,трион ръчен,електрически за дърва. С условията и цените за отдаване на машините под наем може да се запознаете в най-близкия търговски  обект на ,,Вилаз".

Бензинова трамбовка -  Условия за отдаване под наем : депозит-1500 лв, капаро- 50 лв, тел. за контакт:Ивайло Иванов- 0889310386

Безплатен монтаж на ламиниран паркет ( ламинат )

Всички търговски обекти от веригата ,,Вилаз" предлагат монтаж на ламиниран паркет (ламинат). Фирмата предлага безплатен монтаж за всички видове ламиниран паркет ( ламинат ) закупени от магазините ,,Хипермаркет Вилаз" кв Люлин София и магазин Вилаз град Пазарджик.

Предлагаме монтаж на первази - 2.00/линеен метър, монтаж на лайсна - 2.40 лв/линеен метър, подрязване на врата -10 лв/1бр. Цени на ламиниран паркет, предлаган от Хипермаркет Вилаз може да видите на http://www.vilazbg.com/?page=details&id=26