Безплатен транспорт

Строителен хипермаркет ,,Вилаз" гр София предлага на своите клиенти безплатен транспорт за всички микрорайони на квартал Люлин. За останалите квартали и населени места извън град София, транспорта се заплаща от клиента по тарифа 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила. При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Строителен супермаркет ,,Вилаз" гр. Самоков предлага безплатен транспорт за в рамките на град Самоков. Транспорта до съседните села и градове, както и курорта Боровец се заплаща от клиента по 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила.При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.

Магазин ,,Вилаз" гр. Пазарджик предлага безплатен транспорт за в рамките на града. Транспорта до съседните села и градове се заплаща от клиента по 2 лв за километър. Посочената цена се изчислява само за отиване и клиента не е длъжен да заплаща за връщането на автомобила.При покупка на стоки с по-голяма стойност и обем можете да поставите въпроса за безплатен транспорт независимо от разстоянието.