Фирма Вилаз е основана през 1992 година. Първоначалната й дейност е търговия с резервни части за електродомакински уреди. От тогава до сега постепенно се увеличават артикулите, които предлага, пазарния й дял и мащаба на действие. Днес компанията предлага над 25 000 вида стоки събрани под един покрив.

Най-големият й магазин Хипермаркет ,,Вилаз” е модерна система за качествено обслужване със всички удобства за клиентите – удобен паркинг, самообслужване, вежливи и компетентни консултант продавачи, осигурен транспорт до всяка точка в град София.

Магазините на ,,Вилаз” предлагат стоки от групата ,,Направи си сам”. С наша помощ всеки би могъл по най-лесен начин да пристъпи към ремонта на дома си. Другата голяма част от предлаганите продукти са свързани с разкрасяване на вашия дом и внасяне на така желания от всеки уют. Наред с всички предложения за интериора – тапети, пердета, килими и прочие в магазина е отделена просторна зала за мебели с площ от 750 квадратни метра. Богатството от изобилие и възможности, както и професионалните съвети от нашите консултант – продавачи ще ви помогнат успешно да реализирате всички ваши желания, свързани с уюта и красотата на вашия дом.

Да избереш ,,Вилаз” означава да се довериш на повече от двадесет и пет години опит в подбирането на продукти с най-оптимално съотношение качество и цена.

Ежедневно от магазините на ,,Вилаз” се възползват над хиляда посетителя, които придобиват възможността да се радват при употребата на закупените стоки.